ECI Software Solutions

 

 

 

 

 

 

Geïntegreerde oplossingen om uw
productieproces te stroomlijnen


ERP, APM (Kwaliteits- en Gereedschapsbeheer), CAD/CAM software, Business Intelligence en
mobiele applicaties

Bemet

Bemet is al sinds 1990 de kennisleverancier voor procesoptimalisatie binnen de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Met de CAD/CAM, APM (werkplaats-automatiseringssoftware) en ERP-bedrijfssoftware die logisch op elkaar aansluiten worden veel dubbel werk en fouten voorkomen. Bemet verzorgt de volledige implementatie van procesanalyse tot en met training. Alle professionals beschikken over een zeer ruime ervaring binnen de maakindustrie.

BEZOEK BEMET >

 

Inventive

Inventive Business Cloud is dé oplossing voor project-gestuurde productiebedrijven. Beheer in één platform al uw ERP, Finance en Field Service bedrijfsprocessen en werk met alle betrokkenen vanuit dezelfde bron. Kies voor betere resultaten dankzij naadloze samenwerking tussen collega’s, projectteams, afdelingen en zelfs externe medewerkers.

BEZOEK INVENTIVE >

 

Proteus

Proteus is ruim 30 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van projectmatige softwareoplossingen voor de interieurbouw, hout- en afbouw en o.a. bekend van de geavanceerde plaatoptimalisatie-software. Proteus is daarnaast distributeur van de CAD/CAM systemen IMOS en Alphacam. Als turn-key leverancier is Proteus in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren.

BEZOEK PROTEUS >

 

Ridder

Ridder Data Systems ondersteunt sinds 1982 de maakindustrie met ERP-software. Ridder iQ is ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk. Ridder iQ beheert en beheerst alle bedrijfsprocessen. Ridder heeft een krachtige branche-specifieke aanpak en een no-nonsense benadering.

BEZOEK RIDDER >

 

Trimergo

Trimergo maakt al ruim 15 jaar ERP-software voor projectmatig werkende bedrijven, waarbij uitgegaan wordt van de projectmatige afstemming tussen verkoop, engineering, inkoop, productie, montage en service. Trimergo bedient (multi)nationale klanten in de on/offshore, maritiem, speciaal machinebouw, apparatenbouw en de bouwtoelevering.

BEZOEK TRIMERGO >

 

Wintheon

Wintheon richt zich al ruim 20 jaar op klantordergestuurde productiebedrijven binnen de plaatwerkindustrie. Met eigen innovatieve producten, geschreven met ervaring vanuit de praktijk, helpt het team van veelal bedrijfskundige professionals, bedrijven meer digitaal en geautomatiseerd te werken zodat bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever verlopen.

BEZOEK WINTHEON >